Főoldal | Hírek | Bemutatkozás | Szolgáltatások | Referenciák | Elérhetőségek

Üdvözlöm a honlapomon!


Pócsi Krisztina vagyok, egyéni vállalkozó.
Történetemet onnan kezdeném, hogy informatikát tanultam Kazincbarcikán az Irinyi János Szakközépiskolában. 2009-ben érettségiztem, informatikából emelt szinten.

Közben megszereztem az ECDL bizonyítványt. Ezt követően még két évet itt maradtam, jelessel végeztem el az Internetes alkalmazásfejlesztő OKJ-s képzést. Itt a vizsga része volt egy szakdolgozat elkészítése is. Egy komplett honlapot készítettem, választható design-nal és admin felülettel. Ehhez írnom kellett egy 40-50 oldalas szakmai dokumentációt is. A referenciáim folyamatosan bővülnek, csak a teljesen független, önálló honlapokat tüntettem itt fel. Számos egyéb projektben is részt vettem ezek mellett.

Ezek után a Miskolci Egyetem Programtervező informatikus (BSC) képzésére jártam. Itt sajnos nem találtam meg azt a szakmai kihívást és tudást, ami miatt jelentkeztem, így az egyetem mellett vállaltam egy részmunkaidős állást egy miskolci cégnél. Sokat fejlődtem ez idő alatt, honlapkészítéssel, site-builddel foglalkoztam főleg.

2013 tavaszán jelentkeztem a Barcika Art Kft. által meghirdetett Webmester pozícióra. Az állást megkaptam, május óta a cégnél dolgozom.

Ennyit röviden a szakmai részéről, akit részletesen érdekel a tapasztalatom, a referenciáim és a bizonyítványaim, az megtalálja a cikk végén az ehhez kapcsolódó linkeket. Augusztusban körvonalazódott bennem az a gondolat, hogy egyéni vállalkozóként is a honlapokkal foglalkozzam. Itt két fontos dolog volt, ami miatt bele kezdtem. Az egyik az, hogy szeretem a munkám, számomra ez a hobbim is. A másik az, hogy elnézve a barcikai kisvállalkozásokat és szolgáltatókat, sok helyen nem találtam megfelelő honlapot, ami tájékoztatást nyújtana a nyitvatartásról, vagy a termékekről. Szeretnék egy olyan lehetőséget nyújtani, hogy a magánszemélyek és a kisebb vállalkozások számára is elérhető legyen ez a remek lehetőség, hogy az interneten is képviseljék magukat.

A nagyobb cégek sokszor annyira drágán dolgoznak, hogy egyszerűen nem éri meg egy kisebb üzletnek honlapot készíttetni. Az új vásárlók megszerzéséhez és a korszerűbb működéshez azonban ez elengedhetetlen.

Ezekre a problémákra kínálok megoldást ezzel a vállalkozással, elérhető áron, jó minőségű szolgáltatást szeretnék biztosítani a Kazincbarcikán és a kistérségben tevékenykedő emberek részére. Mivel kazincbarcikai vagyok, így a személyes egyeztetés sem jelent gondot, nem kell Miskolcra beutazni, vagy egy pesti céggel telefonon tartani a kapcsolatot.

Együtt sikerre vihetjük ezt az iparágat Kazincbarcikán is. Tegyünk érte, hogy egy fejlődő városban éljünk. Amint lehetőségem lesz rá, szeretném bővíteni a vállalkozásomat és fiatal pályakezdőket, valamint szakmabelieket szeretnék alkalmazni.

Tanulmányaim, képzéseim részletes megtekintése
Referenciáim