Fanfiction parazita

fanfiction parazita

Report Story A sütés ismét a délutánba nyúlt. Valamivel ugyanis el kellett, hogy tereljem a gondolataimat a tegnapi rémhírekről.

Egyelőre nem akartam arra gondolni, hogy a családommal bármi baj is történt, noha nem tartottam valószínűnek, hogy épségben vannak. A maradék eperből megpróbáltam legjobb tudásom szerint süteményt sütni, mert nem ártott még a gyakorlás, hogy igazán finomak legyenek, azonban ez sem tudta száz százalékban elhessegetni a fejem felöl a borongós, sötét felhőket. Maoh a műhelyben volt, újra nekiállt a kocsit tanulmányozni.

  • Zsurló paraziták
  • Tacskó jelei férgekkel
  • Melyek voltak a kedvenc mellékszereplőid?
  • A növények lehatolási mélységéig a talajban el lehet különíteni a gyökérszintet.
  • Mikor kell elkezdeni a férgek kiűzését

A tegnapi felfedezések hatással lehettek rá, mert most valamiért nagyon be akarta fejezni az apja munkáját. Én persze támogattam őt ebben, mert jól tudtam, hogy ez akár az én problémámra is megoldást jelenthet és segít majd minél többet megtudnom az édesanyámról, és az erejéről, amit örököltem.

(Running Man fanfiction) The dance of the Elves (5/?)

Amit nem tudok használni, pedig magányomban próbáltam rá koncentrálni, hátha felfedezek valami idegen erőt a testemben, de semmi Épp a következő adag fanfiction parazita vettem ki a sütőből, mikor összerezzentem, ahogyan kopogtak az ajtón.

Majdnem elejtettem a tepsit és olyan szaporán kezdett verni a szívem, hogy teljesen cikinek éreztem, amiért így sikerült rám ijesztenie, akárki is legyen az ajtó túloldalán. Valamiért biztosra vettem, hogy Maoh próbál bekéredzkedni, ezért rendbe szedtem a ruhámat. Ma bátorkodtam kicsit rövidebb szoknyát venni és nem a szokásos garbómat hordtam, ami mindenemet kitakarja. Odaléptem az ajtóhoz, hogy kinyissam, mikor az eszembe ötlött, hogy Maoh miért is kopogtatna nekem voltaképpen?

fanfiction parazita

Elvégre itt lakik, neki nem kéne ezt tennie, de azért minden gond nélkül és hatalmas mosollyal az arcomon tártam ki a bejáratot, fanfiction parazita túloldalán nem várt meglepetés fogadott. A vigyor olyan gyorsan kopott le a számról, amilyen gyorsan odakerült. Gyere csak. Nem szívesen, de utat engedtem neki, aztán becsuktam az ajtót.

fanfiction parazita

Eléggé meglepett a látogatása és, nem fogom tagadni, el is keserített. Elegem volt abból, hogy ő csak így jön-megy ebben a házban, mert Maohval kedvelik egymást, nekem pedig ezt végig fanfiction parazita néznem.

Tegnap is pont a legrosszabb pillanatban jutott eszébe meglátogatni minket, úgyhogy azóta nem szívesen látom itt. Semmi kedvem hozzá.

Addig megkínálhatlak esetleg valamivel? Nem kérek semmit. Nagyon helyes, így legalább több marad nekünk, és nem Suou tündi-bündi kishúgát tömjük vele feleslegesen.

Chapter 29: Parazita

Akkor várj itt, azonnal szólok Maohnak. Kicsattogtam a lakásból, kettesben hagyva Yunat a süteményekkel, amiket valamiért nagyon féltettem tőle. Egyszerűen semmi kedvem nem volt az ő kedvéért csicskát csinálni magamból, mégis megtettem és lesétáltam a műhelyhez, hogy szóljak a kis lovagjának a hercegnő érkeztéről.

Nem tehettem róla, egyszerűen szétvetett a féltékenység, de ezt sohasem fogom senkinek sem beismerni, még magamnak sem. Most nem igazán. Derékig be volt hajolva a motorházba és valamin nagyon ügyködött, mert furcsa, fémes csattogások buktak ki a műszerekből.

Nem tudom, pontosan mit csinált, de hozzáértőnek tűnt.

Az X akták - Az FBI félelmetes esetei (S1–9 és a csak névre szóló, 10 + 11-es évad

A fehér pólóját teljesen tönkretette, olajfoltok és piszok szennyezte be a színét, a hosszú, fekete hajában pedig vastagon állt a kenőzsír. Végre megtudhattam, mitől csupa zsír a haja, ugyanis az ütés után végigsimított a frizuráján a koszos kezével.

Engem meglehetősen frusztrált, amiért Yuna nevének hallatán ennyire elvesztette a fanfiction parazita felett az uralmat. Együtt mentünk be a házba, ahol Yuna várakozott a kanapén ülve és, amikor beléptünk hozzá az ajtón és ő meglátta Maoht, egyből a nyakába ugrott.

A fiú persze ismét boldogan fogadta a karjai közé, én pedig kimondottan kínosan éreztem magam ettől. Azon túl fanfiction parazita felesleges harmadik keréknek is. Semmi keresnivalóm nem volt a társaságukban és nem is akartam nézni az enyelgésüket, úgyhogy megpróbáltam minél gyorsabban kereket oldani, mielőtt a rózsaszín felhő bekebelezne. Az első lépcsőfok sohasem nyikorgott, de akkor valamiért mégis megadta magát a súlyomnak és finoman jelezte Maohéknak, hogy távozni készülök.

Yuna a vendégünk.

Fanfic honlap csak nektek <3

Az a minimum, hogy megkínálod valamivel. Elvégre ez a dolgod.

fanfiction parazita

Legszívesebben otthagytam volna abban a pillanatban mind a kettejüket, de lehetőleg nem az emeletre menekültem volna, hanem el a házból, messze. Nagyon felhúzott Maoh ezzel a lekicsinyítő beszólásával és szívem szerint szemközt köptem volna, de sajnos igaza volt. Én végül is azért kaptam menedéket abban a házban, mert meg tudtam csinálni az efféle, háziasszonyi munkákat, noha nem úgy képzeltem el az életemet, hogy majd örökké ezt fogom csinálni, csakhogy megtűrjenek valahol.

Nagyon megalázó volt őket kiszolgálni, de nem szóltam semmit, csak nyeltem a keserű békát. Maoh és Yuna addig jót beszélgettek egymással szemben ülve és fanfiction parazita a régi, közös emlékeiken, amiket fél füllel elhallva nagyon elszomorodtam.

Yuna sokkal jobban ismerte nálam Maoht és ez zavart, mert én éltem vele, nekem csapta folyton a szelet, ha a szomszédlány nem volt itt és én aludtam vele egy szobában, ahol mindig veszélynek voltam kitéve a betegsége miatt.

fanfiction parazita

Most pedig semmibe vettek. Végül a tea mellé kénytelen voltam egy kisebb tányérnyi süteményt is kitenni nekik az asztalra a legfrissebb adagból, amit egyből megkóstoltak.

fanfiction parazita

Maohnak egy rossz szava sem volt, látszott rajta, hogy jóízűen harap bele, de Yuna arca hamar grimaszokat kezdett ölteni. Ha nem ízlik, akkor ne egyél belőle, te álszent kis ringyó Már itt fanfiction parazita vagyok a folytatással. Remélem,tetszett a rész mindenkinek.

Lásd még