Férgeket beszélni. A bélférgesség előfordulása

férgeket beszélni

férgeket beszélni növényi drog méregtelenítés kiegészítők

Férgeket beszélni persze nem igaz, de a videók terjednek a neten, és férgeket beszélni más tévedésekkel is összekötötték. Az elmélet szerint ha valaki meleg víz alá helyezi az orvosi maszkokat, akkor erős zoommal vagy mikroszkóppal láthatja az előbújó férgeket. Az Urbanlegends.

férgeket beszélni helminthostachys zeylanica gyógyászati felhasználásra

Ez alapján nem mozgó élőlényekről van szó, hanem egyszerű szövetszálakról, amik a gyártás során, vagy a kicsomagoláskor kerülhettek a maszkokra. A hőváltozás vagy a statikus elektromosság miatt mozognak, valamint azért, mert a maszk többi részével ellentétben nincsenek rögzítve.

férgeket beszélni módszerek a férgek diagnosztizálására

Ebben a videóban ugyan németül beszélnek, de mikroszkóp alatt jól látható, hogy csak egy szövetszálról van szó és maszk helyett teszthez használt pálcikát vizsgálnak. Mivel van, aki szerint féreg van a maszkban, az ivermectinben bízók is rávetődtek az elméletre. Korábban már többször megírtukhogy a leggyakrabban állatoknak féreghajtási céllal adott szer a szakértők szerint miért nem a koronavírus elleni csodafegyver.

férgeket beszélni férgek január hőmérséklete

A Correctiv szerint ezek a szálak ártalmatlanok, a mindennapok során rendszeresen lélegzünk be hasonló anyagokat, de a testünk ki tudja szűrni ezeket. A koronavírus néhány ember szerint egy ember alkotta vegyi fegyver, így nem csoda, hogy a vírus elleni védekezés egyik szimbóluma, a maszk is nagyobb figyelmet kap.

férgeket beszélni ostorféreg élősködik az emberben

Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy ezek a maszkok és pálcikák nem a vírussal jelentek meg, évek, évtizedek óta használják ezeket az egészségügyben és más területeken.

Lásd még