Főoldal | Hírek | Bemutatkozás | Szolgáltatások | Referenciák | Elérhetőségek

Hírek
2014: Új év, új célok


Úgy gondolom, hogy induló vállalkozásként az eddigi időszakkal elégedett lehetek az oldal látogatottságával és az érdeklődéssel kapcsolatban. Bebizonyosodott, hogy igen is van igény Kazincbarcikán és környékén is arra, hogy honlapkészítéssel foglalkozzak.

Idén szeretném elérni azt, hogy legalább városi szinten a köztudatba kerüljön a vállalkozásom. Egyre több megkeresés van, hiszen látják az emberek, hogy meg tudom valósítani az elképzeléseiket. Ebben az évben már szeretnék egy-két új munkatárssal is bővülni, hiszen a munkalehetőség biztosítása is fontos a számomra. Ehhez viszont még az kell, hogy egy kicsit többen ismerjék ezt a honlapot, több emberhez jusson el a hír, hogy lehetséges alacsony költséggel is elkészíttetni a vállalkozásuk, életük weboldalát.

Kérlek, ha időd engedi, akkor add át ezt az információt azoknak, akiknek úgy gondolod, hogy szüksége lehet majd rá. Örülnék, ha a facebook oldalán is nagyobb mozgás lenne. Ennek az elérhetősége: http://www.facebook.com/dreamdesign.kazincbarcika

Amennyiben ötleted/javaslatod van, facebookon bármikor kapcsolatba tudsz lépni velem ezen a linken keresztül.

Köszönöm a figyelmet!


Megnyitott a könyvtár! :)


Mától üzemel a weboldalam kiegészítéseként egy aldomain, ami egy könyvtár szerepét hivatott betölteni. Itt rendezett és egyszerű formában csak a lényeges dolgok fognak megjelenni, valamint a cikkek is témakörbe rendezetten találhatóak meg. Rendszeresen lesz az oldal frissítve, leendő honlaptulajdonosoknak és a szakma iránt érdeklődőknek kötelező!

Tekintsd meg már most: Đream Đesign - Könyvtár

Új rekord!


Az oldal elérte a 200 egyedi látogatót December 6-án.

Azt hiszem, hogy kevesebb mint egy hónap alatt az a tény, hogy 100 új látogató tekintette meg a weboldalt, az egy jelentős eredmény. Főleg egy most induló vállalkozás és oldal esetén

Köszönöm mindenkinek az eddigi támogatást!

2013.11.11. -----> 100 egyedi látogató, 197 darab az összes látogatás
2013.12.06. -----> 201 egyedi látogató, 383 darab az összes látogatás


Hamarosan érkezik a télapó!


Eljött a December, készül a hóember,
aki ide tévedt nem lehet rossz ember! :)

December 6-án érkezik a Mikulás és egy szerencsés látogatónak ajándékot is hoz majd.

Bernát hóember eltévedt az oldalamon, és ameddig nem kerül elő, nem tud a Mikulásnak segíteni elkészíteni az ajándékokat. Keresse meg, hogy melyik oldalon kóborol és részt vehet a sorsoláson, ahol egy mikuláscsomagot sorsolok ki. Nem csak édesség lesz a csomagban, hanem néhány egyéb tárgy is, például egy vadiúj porcelánbögre. A többi legyen meglepetés.. :)

Amennyiben szeretne részt venni a nyereményjátékban, nem kell mást tennie, mint lájkolni a Dream Design facebook oldalát, majd megosztani ezt a bejegyzést, valamint kommentben leírni, hogy melyik aloldalon található meg az eltévedt hóember. Részletek a facebookon!

Ezt az alábbi linken teheti meg: Đream Đesign - Kazincbarcika

Fekete Péntek! 2013.11.29.


A fekete péntek a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, mely ott a hagyományos karácsonyi bevásárlási szezon kezdete. Ez 2013-ban november 29-ére esik. Erre való tekintettel csak a mai nap folyamán 50%-os árengedmény van minden szolgáltatásomra. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hiszen csak ma éjfélig él az akció! Ne feledje, csak az jogosult az akcióra, aki még ma keres fel telefonon, vagy emailben!

Megtekinthető a legújabb munkám


Ez egy angol weboldal, ami Erdélyben készített gyapjú szőnyegek árusításával foglalkozik. A lenyűgöző kézzel készített szőnyegek még ma is a 100%-ban természetes gyapjúból készülnek, szintetikus anyagok nélkül.

Részletek és az oldal megtekintése

Akció!


Keressen meg novemberben és Öné a 10 000 Ft-os kedvezmény! Ne szalassza el ezt a lehetőséget, decemberben már teljes áron kaphajta meg szolgáltatásaimat!Új megjelenés


Örömmel jelenthetem, hogy megújult a honlapom. Ez a verzió már mobiltelefonra is optimalizálva van, hiszen a technológiával lépést kell tartani. Tartalmilag is frissült a weblap, a referenciák is átszervezésre kerültek, hiszen készültek új weboldalak is.Bűvös 100


Fontos mérföldkőhöz érkezett a honlap. 2013 november 11-én elértük a 100 egyedi látogatót! Az összes látogatás száma pedig már a hétszázhoz közelít :) Meglepetésként új megjelenéssel és átalakult tartalommal jelenik meg az oldal, valamint fognak felkerülni új referenciák is. A KVTV tévéműsorában pedig egy hétig képújság formájában is találkozhatnak a hirdetésemmel.Elkészült a legújabb honlapom!


Elkészült a legújabb honlapom. Lényegében ez egy motorokkal foglalkozó hírportál, ahol a Honda gyártó modelljeiről találhattok friss információkat, képeket és videókat.

Az oldal megtekintése

Vigyázat


Ne dőljön be azoknak, akik honlapokat ígérnek fillérekből. Akárkit is választ, fontos, hogy ellenőrizze le az illetőt! Mennyi ideje van a szakmában, vannak -e referenciái. Egy valós honlapkészítéssel foglalkozó cég, vagy vállalkozó mindig tud felmutatni saját munkákat, valamint rendelkezik a szükséges szakmai képzettséggel. Ezt alá is tudja támasztani az engedélyével, vagy a bizonyítványaival. Ne hagyja magát átverni! :)Barcika Press megjelenés!


Örömmel jelenthetem, hogy a Barcika Press október 11-ei címoldalára felkerült a hirdetésem. Remélem minél több emberhez eljut majd az honlapom és a szolgáltatásaim híre! :)Kíváncsi a részletekre?


Amennyiben Önt is érdekli, hogy hány ember látogatja a honlapját és melyek a legnépszerűbb oldalak, amiket elolvasnak rajta, akkor nálam ezt is megtudhatja! Jóval részletesebb elemzést tudok készíteni Önnek, mint a cégek többsége. Részletek


Árajánlat kérése


Hasznos tipp
Talán a legfontosabb lépés, amit meg kell tennie leendő honlap tulajdonosként, az a weboldal céljának a megfogalmazása. Például, ha az online eladás az elsődleges célja, akkor a tartalmat úgy kell kialakítani, hogy az új vevők szerzését és a vásárlást segítse elő.


Figyelem!
Ne dőljön be azoknak, akik honlapokat ígérnek fillérekből. Akárkit is választ, fontos, hogy ellenőrizze le az illetőt! Mennyi ideje van a szakmában, vannak -e referenciái.
Egy valós honlapkészítéssel foglalkozó cég, vagy vállalkozó mindig tud felmutatni saját munkákat, valamint rendelkezik a szükséges szakmai képzettséggel. Ezt alá is tudja támasztani az engedélyével, vagy a bizonyítványaival. Ne hagyja magát átverni! :)


Legfrissebb munkáim
  • Css Template Preview
  • Css Template Preview
  • Css Template Preview
  • Css Template Preview
Képújság hirdetés
Barcika Press hirdetés