Itató galandféreg

itató galandféreg
 • Bélférgek lovakban
 • Duzzadó gyomor a férgektől
 • Meddig élnek a pinwormok
 • Nem alkalmazható a készítmény hatóanyagaival vagy bármely segédanyaggal szembeni ismert túlérzékenység esetén.
 • Поинтересовалась .
 • Dogverm Plus tabletta kutyák részére A.U.V. | Kutya | Élősködők ellen | féreghajtók - Petissimo
 • A szitakötő lárvák parazitái
 • Paraziták és böfögés

Az állatgyógyászati készítményt gyermekek elől gondosan el kell zámi! A kereskedelmi csomagolású állatgyógyászati készítmény felhasználható: 3 év.

itató galandféreg

A tablettatartály első felbontása utáni lejárati idő: 3 hónap. A bolhák egy gyakori galandféregfaj, a Dipylidium caninum köztigazdái. A galandféreg-fertőzés kiújul, ha nem kerül sor a köztigazdák, például bolhák, egerek stb.

Uborkamagképű galandféreg (Dipylidium caninum) - csak egyszerűen

Egy adott anthelmintikum-csoporttal szembeni rezisztencia bármely, a csoportba tartozó anthelmintikummal való gyakori, ismételt kezelés után kialakulhat. A kezelt állatokra vonatkozó különleges óvintézkedések: Az állatokat a tabletta beadása után 24 óráig javasolt zárt helyen tartani és az ürített bélsarat, férgeket, féregízeket, petéket megsemmisíteni.

Ezekből jóval kevesebb, ami elterjedt, és gyakran találkozunk vele hazánkban. Nagyon kevés hatóanyag van ellenük forgalomban, és nem minden féreghajtó hatásos az összes féregfaj ellen. A bagócsokról részletes olvashatsz a cikk végén.

Javasolt az állat környezetét gyakran takarítani és fertőtleniteni. Az állatok kezelését végző személvre vonatkozó különleges óvintézkedések: Véletlen lenyelés esetén haladéktalanul orvoshoz kell fordulni, bemutatva a itató galandféreg használati utasítását vagy cimkéjét. A hatóanyagok iránti ismert túlérzékenység eselén kerülni kell az állatgyógyászati készítménnyel való érintkezést.

itató galandféreg

Alkalmazás után kezet kell mosni. A kezelést követő napokban a gyermekeket távol kell tartani a kutyáktól. Vemhesség, laktáció idején történő alkalmazás: Az állatgyógyászati készítmény ártalmatlansága nem igazolt a vemhesség első két harmadában, valamint a laktáció idején.

itató galandféreg

Kizárólag a kezelést végző állatorvos által elvégzett előnylkockázat elemzésnek megfelelően alkalmazható. Gyógyszerkölcsönhatások és egyéb interakciók: A pírarrtel bázis és a piperazin vegyületek közölti antagonista hatás miatt a készítmény nem alkalmazható piperazinnal egyidejűleg.

Cestal Cat rágótabletta

Hasonlóképpen nem hasmáiható együtt szerves foszforsavészterekkel és dietilkarbamazinnal. A píranteihez hasonló hatásmechanizmus és toxikológiai sajátosság miatt kerülni kell a készítmény morantellel, illetve annak kombinációival való egyidejű alkalmazást.

itató galandféreg

A prazikvantel farmakokinetikáját jelentősen befolyásolják a glükokortikoidok, az itató galandféreg, ezért együttes adásuk megfontolandó. Túladagolás tünetek, sürgősségi intézkedések.

itató galandféreg

Inkompatibilitások: Kérdezze meg a kezelő állatorvost, hogy milyen módon semmisítse meg a továbbiakban nem szükséges állatgyógyászati készítményeket! Ezek az intézkedések a környezetet védik.

Ebben a tájékoztatóban, a városban élő kutyák legfontosabb belső élősködőiről szeretnénk áttekintést adni. Valóban többféle féreg is okozhat fertőzést a kutyámnak? Igen, számos parazita faj gazdája lehet a kutya. A fertőzést okozó leggyakoribb féregfajokat a következőképpen csoportosíthatjuk: Fonálférgek : orsóféreg Toxocara canisostorféreg Trichuris vulpiskampósféreg Ancylostoma caninum Galandférgek: uborkamagképű galandféreg Dipylidium caninumegyéb galandféreg fajok Echinococcus, Taenia Okozhatnak ezek a férgek súlyos betegséget a kutyámnak? A belső élősködők által okozott probléma súlyosságát több tényező befolyásolja.

Ez az állatgyógyászati készítmény nem kerulhet természetes vizekbe, mert veszélyes lehet a halakra és más vízi élölényekre. Az állatgyógyászati készítménnyel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon a forgalomba hozatali engedély jogosultjának helyi képviseletéhez: Tolnagro Állatgyógyászati Kft.

 1. Ричард и Арчи были заняты обсуждением самых разнообразных вопросов.
 2. Cestal Cat rágótabletta | Macska | Élősködők ellen | féreghajtók - Petissimo
 3. Давай не будем волноваться заранее, - мягко проговорил Ричард.
 4. A kutya férgessége, a féreghajtók és a féreghajtás | Dr. Pallagi Attila állatorvos
 5. Остальные ушли, и Ричард с Николь остались вдвоем.
 6. Vélemények a férgek elleni gyógyszerekről emberekben
 7. Féreghajtó kutyáknak akár 15% kedvezménnyel | dreamdesign.hu

Lásd még