Nyirokrendszeri parazita, Nyirokkeringési zavarok tünetei és kezelése

A nyakinyirokcsomó-megnagyobbodásról

Főoldal Nyirokterápia — Nyirokdrenázs A jól működő nyirokrendszer az immunrendszer illetve az egészség alappillére, ezért egy tökéletesen működő nyirokkeringésre van szüksége a szervezetnek.

nyirokrendszeri parazita

Mi okozza a nyirokrendszer kóros működését? Táplálékokkal a szervezetbe került tartósítószerek, vegyszerek és egyéb méreganyagok. Civilizációs betegségek allergia, narancsbőr mozgás szegény életmód, az egész napos ülő nyirokrendszeri parazita állással bíró munkakörök Túlsúly, az egészségtelen táplálkozás Genetikai adottságok miatt is lelassulhat a nyirokkeringés, amelynek következtében a felhalmozódott szövetnedvek pangást, nyiroködémát okoznak.

nyirokrendszeri parazita

A nyiroködémának számos egyéb oka is lehet: műtétek, pl. Mi a nyirokmasszázs lényege, ami valójában nem is masszázs?

A nyirok drenázs nem masszázsról szól, hanem speciális fogástechnikára alapulva a betegség által meghatározott irányban és sorrendben egymás után következő ritmikus köröző és pumpáló fogások sorozatából áll. A kezelés során a nyirokköteles folyadékot tereljük a nyirok utak mentén a nyirokcsomók felé ezzel segítve a kiválasztást.

nyirokrendszeri parazita

Fokozzuk vele az anyagcsere folyamatokat, célunk a nyirokerek aktiválása, a nyirokkeringés fokozása, a pangó folyadék visszajuttatása a szövet közötti részekből a nyirokrendszerbe, ezáltal csökkentve a felhalmozódott nyiroködémát, duzzanatot a végtagokon, has tájékon Mikor van szükség nyirokkezelésre?

Lásd még