Toportyan férgek

Újra felbukkantak a toportyánférgek
A Balkán felől visszatelepülő ragadozó egyedei a juhászok szerint évente tízezer bárányt falnak fel, bár ezt a kijelentést sem kutatás, sem hitelesített adatgyűjtés nem támasztja alá.

Az anyag összeállítása már ban elkezdődött. Folyamatosan dolgoztunk az új dalokon a próbatermünkben, és szerettük volna, ha hamarabb megjelenik a lemez.

pinworm tünet felnőtteknél

A es évet csakis az új daloknak szenteltük, nem is koncerteztünk. Nyáron aztán elkezdődött a dobok felvétele, aztán toportyan férgek gitárok és végül az ének.

gyógyszerek a férgek fejében

Törekedtünk arra, hogy a hangzás egy kicsit felidézze a es évek metal anyagait. A Sepultura Chaos A. Igyekeztünk egy téma köré elkészíteni a lemezt, amelyhez a Charlton Heston főszereplésével készült, as Majmok bolygója film inspirált minket.

Rohamosan terjed a toportyán Magyarországon Toportyan fergek Pihenő példány Izraelben A farkas és a róka közötti köztes helyzetet elfoglaló ragadozó. A toportyan fergekfás puszták, bokorerdők, nehezen áttörhető toportyan fergek, elnádasodott nedves területek, félsivatagok lakója.

Eredetileg hét dalt terveztünk, de végül az egyik dalt szándékosan lehagytuk, mivel kilógott a 'majmok bolygója' koncepcióból. A következő lemezen az a számunk biztosan szerepelni fog.

milyen gyógyszer segíti a férgeket a felnőtteknél

Intrónak egy monológot vágtunk ki a klasszikus filmből, ezzel is tisztelegtünk előtte. Ennek sorai visszatérnek a záró dal szövegében, így lett kerek egész a lemez.

paraziták keszegfehérben

Zenénk a thrash és HC keveréke. Tudatosan gondolkodtunk magyar szövegekben, mivel kevés itthon a magyar szöveges metal bandák száma, ezzel próbáljuk erősíteni ezt a tábort is. Ahogy az első lemezünket, a Pusztulást, így ezt is a budapesti Rock Out stúdióban játszottuk fel, Groznij Pálvölgyi Feri a Witchcraft zenekar gitárosa vezényletével.

átlátszó paraziták az emberi testben

Régóta ismerjük egymást Ferivel, így nem volt kérdés, hogy ezt az anyagot is nála szeretnénk elkészíteni. Rábíztuk a dalok kikeverését, sőt Bata Dávid szólói mellett ő is gitározott fel pár szólót nekünk, mivel tetszett a két srác gitárszóló ötlete, játéka.

A csordavokálban ismét feltűnik Borbély Matyi ex-Toportyán Férgek és Király Roli barátunk, aki az első lemezen is hallható volt a Kattan a bilincs dalunkban. A borító tervezésénél szerettük volna, hogy egyszerű, mégis lényegre törő legyen, ezért ennek kivitelezését Kovács Dánielre Kodacx Design bíztuk.

Ha nem szereted a kemény mondanivalót, akkor nyugodtan ugorj is a következő cikkre Az a helyzet, hogy a Metz Norbert vezette budapesti trió bizony nem árul zsákbamacskát, ami a szívükön, az a szájukon.

A dalok témájához kapcsolódó skiccekkel van telerajzolva a szövegkönyv, saját kézírással toportyan férgek a dalok szövegei beleírva a borítóba. Szép, igényes munkát végzett Dani, amit nagyon szépen köszönünk neki!

főzve eszik meg ascaris t

Keressetek minket Facebookon, aki szeretne CD formában is birtokolni egyet az új lemezből, írjon Facebookon facebook.

Lásd még